fredag 10 oktober 2008

Fredag 10 oktober


Veckan har bjudit på en massa nya erfarenheter hur livet kan vara. Praktiken som jag är på just nu är inom området psykiatri. En mycket intressant praktik som för med sig en mängd olika tankar. Nog om detta då jag ärligt talat inte vill gå in så detaljerat på just var jag befinner mig av hänsyn till alla inblandade.

Idag var jag på en mycket bra föreläsning som berörde djupt. Det var en skådespelare som hade föreläsningen och den handlade om hur han och hans familj drabbades när han var aktiv alkoholist. Tankarna går till alla barn som har en sådan tillvaro. Den får en också att tänka på hur bra man egentligen har det fast det är lätt att klaga.

Fredag igen. Hoppas verkligen att tiden bromsar ner lite snart. Tycker att jag nyss önskat er alla en trevlig helg. Nu är det helg igen och älgjakten tar fart på nytt igen efter uppehållet.

Bröderna Bus ska på kalas i helgen, 2 stycken tom. Var rädd om er . Kram

1 kommentar:

MOONLOVER´S sa...

Ja tänk att det har gått så länge,jag har inte varit så duktig på att gå dit så ofta,men med tiden så går det bättre och bättre faktiskt.,lät roligt med kalas! Vi ska till östersund på b.kalas den 25,lääänge tills vi får gotårta;) Ha en fin helg. kram på dig