lördag 27 november 2010

Önskar er alla en trevlig helg, den första i adventstid...Kram

tisdag 16 november 2010

Livstecken...

Hemma hos Bus verkar bloggenergin inte alls vara på topp som dom flesta av er redan har märkt. Jag väntar och väntar på att den ska komma tillbaka men den verkar ha gömt sig långt bort. Men...kanske så kommer den tillbaka fortare än man anar och till dess så nöjer jag mig med att göra besök i hos er andra.



Har kommit på att jag lätt kan identifiera mig med denna lilla varelse just nu :P
Fröken Skutt, det ni blink,blink.


En fin låt som jag egentligen inte har haft som favvis men...



man kan ju ändra sig och faktiskt så är den ju riktigt fin.

Nu väntar träning, först Core och sedan Afrodans. Vet tusan vad som hänt mig men jag har legat i som bara den sista tiden.
Hoppas att ni har det bra allihopa. Stor kram så länge. <3

lördag 13 november 2010

Välkommen på Living and Room party

Söndag den 21/11 kl 12.00 och 18.00 får alla ni som har lust mer än gärna komma till bystugan här i byn. Då är det inredningsparty med Living and Rooms härliga produkter.

Hör gärna av er om det är någon som är intresserad. Perfekt tillfälle att handla lite julklappar eller nåt fint till sig själv. Enkelt som bara den. Det är bara att beställa och sedan kommer räkningen med produkterna.

Som sagt...vem som helst får dyka upp men skriv gärna en rad om du ev kommer eftersom det är en jätteduktig tjej som tänker fixa fika till en billig peng och då är det bra att veta på ett ungefär hur många som dyker upp.

Kram så länge.

tisdag 9 november 2010

Tänkvärt...

och väldigt sant. Känner igen mig som en av dom ;P
Vilken avslöjar jag absolut inte, fniss.
Ha en bra dag. Kram.

fredag 5 november 2010


Till alla mina vänner...

Önskar er en lugn och skön Allhelgonahelg. Kramar i massor.

torsdag 4 november 2010

Högt på önskelistan...

ligger den här fina skylten som jag absolut skulle vilja sätta upp på väggen. Hos Sockenvägen finns den och dessutom lottas den ut. Hoppas gör jag, för vem behöver inte bli påmind om att man ska följa sitt hjärta...:O)