tisdag 30 december 2008

Gott Nytt År


Nu sjunger det här året på sista versen. Egentligen så ska ju året summeras men det hoppar jag helt enkelt över.

Nytt år, nya löften och nya förväntningar. Någon som känner igen sig?

Jag brukar aldrig avge några nyårslöften eftersom jag ändå inte kan hålla dem. I år har jag dock bestämt mig för ett antal saker som ska förändras. Jag tänker inte skriva ner vad det är eftersom jag förmodligen inte kan hålla det iallafall. Men jag ska jobba på det.

Nyårsafton har firats hemma med god middag och besök av min mamma och två av mina småsyskon. Bröderna Bus har tjuvstartat med sina raketer.

Nu vänter lite kex och ost i olika sorter samt ett tappert försök att hålla sig vaken till tolvslaget.


Ska passa på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År . Kram

13 kommentarer:

Netten sa...

God fortsättning min vän....
Jag har avgett ETT löfte som jag håller för mig själv:O),men jag ska jobba för att hålla det....
Idag så ska det åkas skridskor och få lite främmande på em,annars så är det lugnt.
Kram till dig och de dina/Anette

MOONLOVER´S sa...

god fortsättning på de nya året. Ja gav inga löften heller*fniss* men vi ska nog fara och köpa oss en draghund till i dag eller i morgon,så mer jobb väntar=)hihi. kram

Trollmor sa...

Jag önskar en riktigt fin fortsättning på det nya året!
Kramar Trollmor

Englagård sa...

Undrar hur det gick, kunde fru Bus hålla sig vaken till tolvslaget. Själv höll jag mig med lätthet vaken eftersom jag har lyckats vända på dygnet totalt. Sover till 10 på förmiddan och sitter uppe och ugglar halva natten. Ett nyårslöfte får väl bli att börja sköta om sig lite kanske, skönhetssömn kanske inte vore så dumt. Det har flyttat in en gammal tant i mitt hus och hon ställer sig alltid framför spegeln när jag ska kamma mig. Härmas gör hon också;)

Ha en riktigt god fortsättning på det nya året.

kram Karina

hem ljuva hem- helena sa...

Gott nytt år!!! Hoppas att ni fick en trevlig kväll.
Kram Helena

MOONLOVER´S sa...

ja men visst,tänkte ändra lite på bloggen så det passa ju bra nu till ny starten på året*hihi* ja i morgon blir det spännande. hoppas det fungera bra nu så man kan åka lite i helgen. Ha det gött. kram

sanna sa...

Hej vännen! Hoppas du hade en fin nyår. Tänkte på det du skrev men nyårslöften, gav inga alls i år tänkte inte ens på det. Men jag håller de aldrig, vet inte hur många gånger som jag sagt att jag ska sluta äta godis. Knappt gått en dag så har jag ätit. =)
Hoppas du får ett fint år med dina kära.
Kramar om

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

God fortsättning vännen! Låter som ni haft en skön nyårsafton. Löften? Nej, de brukar inte hållas ändå, men visst finns det saker man vill ändra på.
Må så gott!
kram
nina

Katta sa...

Här summeras inte det gamla året heller utan jag går vidare frammåt utan att ge ett endaste nyårslöfte.Ha en bra fortsättning på 2009 och hoppas att vi kanske ses nåt också, kram Katta

Anonym sa...

God fortsättning...Klart man ska ha ett nyårslöfte man inte kan hålla...men i år ska jag ha ett som jag håller...Vi ses väl på Folkets hus den 6 Februari och dansar till Jannez;)
Kram M

Anonym sa...

God fortsättning på det nya året och lycka till inne hos mig.....

Kram Pernilla

Englagård sa...

Den där snällheten ska du ransonera, när man försöker behaga alla andra tar orken slut. Jag har varit där själv och vet att det lilla ordet nej är väldigt värdefullt att kunna.

Livet blev både lugnare och piggare när jag började se till mig själv också. Man behöver ju inte säga nej alltid men lagom så att du känner att orken räcker till dig själv också. Om du blir glad och pigg så blir andra det också....och det var dagens predikan;)

Ha det bra
kram Karina

T sa...

Vilka härliga bilder! :)

Samma sak med mig och löften men nu ska jag sluta röka om det så ska ta hela året! Nu jäklar!

God fortsättning på dig!