tisdag 20 januari 2009

En av mina drömmar

Är att reda upp i den röra som finns innanför väggarna i vårat hus *fniss*.
Det börjar ju alltid så bra med tankar,planeringar och ideer. Sen kommer ett fenomen spm kallas för djupdykning. Kanske någon som känner till det?
Det är då man inser att man inte orkar fixa till i röran just nu och då drar man helt plötsligt en stor filt över huvudet och tänker : jag vill INTE!
Så händer det inget mer förrän nästa gång som anfallet kommer.

Eftersom jag har så mycket saker redan så tänkte jag att en mer eller mindre spelar ju inte så stor roll så jag köpte mig en bok om hur man rensar i röran. Boken har stått i bokhyllan och ingenting har hänt...gissa sambons kommentar.*smile*


Egentligen är det inte en bok som behövs för att rensa, eller hur?
Det behövs absolut vilja, tid (den fattas tyvärr) men framförallt ...

energi är rätta ordet.

Den stenen har jag sett att det är många i bloggvärlden som har. Jättefin tycker jag. Dessutom så hittade jag ett par stenar som är minst lika fina och ägarna till dom blev såklart Bus bröderna.


Storebror Bus, prinsen av Ulriksfors.å Lilla hjärtat Lillebror Bus.

Idag är vi hemma lillebror och jag. Han har haft krupp inatt så det är nog någon lurig förkylning på gång. Hoppas att det inte blir så långvarigt.

Passa på att rensa lite då kanske ni tänker...men nix, det blir C-uppsats för hela slanten.


Önskar er alla en bra dag. Kram

17 kommentarer:

sanna sa...

De stenarna är så underbara, vet hur många jag har av dem. Vill nog ha mer om jag får bestäma, så fint att placera runt i hemmet och bli påmind om vackra ord...

Kramar om

Trollmor sa...

Hå, jag känner igen det där med ta-tag-i-oredan-projekten.
De ligger där och mal i medvetandet tills man en vacker dag plötsligt får den där energin och då går det undan. Och så skönt det är efteråt! Man kan gå och kika förnöjt flera gånger :-)
Mysiga stenar.
Sen får jag lov att tala om att jag fick gladenergi av din hjärteduk med färgglad blomsterprakt ini.
Kram och må så väl!

Trollmor sa...

Hahaha den boken har jag oxå köpt! Kruxet är bara att jag inte kan hitta den....

Therese sa...

Rätt prioriterat! För stör sig någon på röran så kan ju den städa ;-) Och som man säger, bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete!

Stor kram till dig och hoppas lillebror bus kryar på sig. Krupp låter obehagligt...

Therese sa...

Tack för tipset! Men östersund är liksom "fel" håll, går bilar och lastbilar åt Umeå hållet som kan fixa hem mitt skåp, så jag hårdbevakar itne jämtsidan ;-) Fast måste kanske det, kan ju dyka upp et i hoting, ström, rossön... Vill dock inte betala särskilt mycket för det då jag ska exprimentera lite med det. Kan bli hur bra som hellst, men lika gärna sluta med att det blir eldtänne.., he, he!

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Fina stenar! Rätt prioriterat! Det andra springer väl inte ifrån dig??
Trevlig kväll!
kram vännen!
nina

strömmas sida sa...

Vilka härligt fina stenar.
Den boken skulle jag bli matt över *ler*.

Kika in hos mig och kolla om du känner igen min bror och svägerska.
Hon är uppvuxen i Ufors.

kram
Ingrid

Marie//Tekla Maräng sa...

Hoppas att lillebror Bus mår bättre nu. Vilka underbara stenar, just dom du visar har jag inte lyckats hitta. Energi borde man verkligen ha en sten liggandes med. Fast just nu har jag faktiskt energi så det räcker och blir över, så därför har jag skickat iväg en knippa energi norröver med adress mamma Bus. Så du får hålla koll nu på leveransen.
det är ju bra att du tar C-uppsatsen i första hand.
Kram Marie=)

karin sa...

Var sak har sin tid.
Din tid kommer.
Lev här och nu.
Var glad om du plockar upp i ett litet hörn, just idag.
Det är jobbigt att studera men övergående.
Stor kram från K.

Nina sa...

Tack för att du tycker om min blogg trots den tråkiga designen. Å tack för tipset =) Ja nu är det 10 dagar kvar till bf! Har varit till barnmorskan idag och allt såg bra ut! Alla värden va bra! Men magen har sjunkit lite så jag hoppas det är nått på G snart! Kramelikram

Annika sa...

Hej vännen
Hur har du det? Har inte hunnit att vara här ute på flera dagar, man hinner missa mycket.:(Tycker att du kan tänka på rensning senare när din uppsats är klar...Det blir bara ett till ok att bära...Bra med bok om tips och ideer men som du säger det behövs annat för att genomföra det. Vilka fina stenar du har
Ha en bra kväll.
Kram Annika

MOONLOVER´S sa...

en sådan bok låna jag av madde en gång, och jag fick en himla fart*just då* Vi har såååå mycket saker,han som bodde här för hade nog mani på att spara på saker*fniss* typ 100sj pallar*hm* som ex...men nu börja vi få bort mer och mer. Krupp låter inte så roligt, ha en fin kväll. kram

Min Skattkammare sa...

Åhh, vad jag känner igen det där med röjningen! Det är bara så att jag är så rackarns snabb att röra till igen.
Man blev som man blev, när man inte vart som man skulle......fniss!
Kram Kicki

strömmas sida sa...

Fy vad trist med sjuka barn. Men oftast blir dom sjuka när skolor/dagis börjat en ny termin. Hoppas han kryar på sig snabbt och att ni andra klarar er.

Ja, världen är liten. Det var så mycket om här, så jag glömde visa henne din blogg. Har mailat henne den. Få se om hon börjar blogga också.
Jag ska köpa E och V:s Mazda. Man håller sig ju inom La Familia :-).

Så då blir det nån tur uppöver igen. Brorsan har länge surrat om att åka skoter och det vill ju mina ungdomar förståss och jag också :-).

kram
Ingrid

Bella sa...

Vackra stenar...
Det mindre lustiga med städning, röjning och det där med dammtussar är att det inte försvinner...det hela växer...och det är trist att ta tag i...det enda som får fart på mig är...gäster...då...händer det grejer här...så det är tur att våra födelsedagar dyker upp med jämna mellanrum...otäckt är gäster som bara dyker upp...HJÄLP! Inte kul alla gånger...även om de flesta säger att de inte kom för att kolla min städning...
Blev så glad när jag läste dikten i inlägget nedan...så underbar...och vem var med och skrev den? Jo min favorit...författare Pohl -kul!
Kram till dig mamma Bus (och hoppas lillebror Bus kryar på sig)!
Bella

Lotta sa...

Vilka underbara stenar för att inte snacka om boken.... Har en del böcker själv och problemet är bara de att man slänger inte utan bara ställer in flera böcker *skratt*
Kramar i massor
Lotta

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城