måndag 12 januari 2009

Till alla mina vänner
som så flitigt ger en massa uppmuntrande kommentarer i min blogg. Ni är underbara...ville bara säga det.

Dessutom vill jag tacka dig Marie (Tekla maräng) för att du förärade mig detta fina pris. Kram på dig, det värmer gott bara så att du vet. Ska fundera ett litet tag innan det skickas vidare.
Hoppas att ni alla får en riktigt bra dag. Kram.

12 kommentarer:

strömmas sida sa...

Grattis till utmärkelsen. Det är du verkligen värd.

Hoppas du får till det med hjärtan.

Jag gjorde en till testblogg och med mall du visade mig. Men den är nog för sida som redan har 3 kolumner, genom det här var en bakgrund. Ack så fina ändå *ler*. Du är jättesnäll som visade mig den.

Nattkram
Ingrid

Maria sa...

Hej!
Grattis till utmärkelsen!

Vi har Dunderklumpen på dvd och när de var bredvid STröms vattudal (heter det så??)i filmen så sa jag åt min man att en bloggare jag besöker bor där bredvid och då tänkte jag på dig. Mne jag visste inte att det fanns ett museum eller en staty. Har aldrig varit där, måste kanske styra semestern åt det hållet någongång...

Sanna sa...

Kul att du fått en utmärkelse, den ska du vara stolt för. =)

Idag började min skolgång, lätt förvirrad sprang man omkring och skulle hitta nya lokaler.

Jobbigt just i början sedan brukar de sitta..

Hoppas du har kommit igång med din skola..

kramar om...

Marie//Tekla Maräng sa...

Vill bara tacka för din kommentar inne hos mig. Du fungerar som ett elixir för mig också, fniss!

strömmas sida sa...

Hej

Hoppas pluggandet har gått bra idag. Jag håller tummar och tår för dig imorgon.

Ja, jag blev helt paff över att han var så duktig med att sy. Inget slarv heller på den.

Slarvig var däremot jag som glömde skicka länken till dig. Du har den i mail nu.
Inte gott för dig att veta vad jag sökte.

kram
Ingrid

Therese sa...

Tjingeling du goa vän! Så du tampas med variabler *ryser* Jag gillar att plugga allt - UTOM statistik. det var den drygaste kursen ajg någonsin läst... Så jag lider med dig - visst känns det lite bättre då?! ;-)

Ja, jag har kommit in i en renoverings iver. Brukar gå i vågor... Men det blir budget, hellst hade jag satt in ett helt nytt kök, slagit upp två väggar och byggt igen en annan - men orken och framförallt plånboken säger stopp till dylika projekt för tillfället. Föräldrapenning och renovering är inte den bästa kombon... Men det är desto roligare om man får till det med små medel.

Vi hade brunt/orange kakel i köket som jag inte kunde leva en dag med, så jag satte vit plastfilm på det samma vecka som vi flyttade in - det blev kanon. Den sitter där än, har inte lossnat det minsta! Så jag "kakalade" för 150 kr - inte illa va?! :-) Sådan lättsam och billig renovering gillar jag.

Hoppas du kämpar dig igenom statistiken så vi får fler mysiga inlägg i din blogg.

Kramar om i massor!

Lotta sa...

Grattis vännen till din utmärkelse !!!!! Jag har varit borta ett tag från bloggandet men var kommentar påminner mig om hur mycket jag saknar er och kan inte hålla mig borta
Kramar i massor
Lotta

Therese sa...

Tittar in å hoppas allt är bra med dig och de dina, här har det snöat, men inte lika stämmningsfullt som på din blogg Hi, hi... Stor kram

sanna sa...

Hej! Nej jag har inte börjat utbildningen än.. =) Ska läsa samhälle naturkunskap och engelska den här terminen sedan är jag klar.

Men har inte bestämmt mig än, var lite inne på att jobba innom inredningsbutik. Skulle vara jätte roligt, men inte hålla i längden.

Jag vill och måste jobba med något som jag kan hjälpa andra med. Vill ju alltid finnas där och försöka rädda varje liten sak som fart illa..

Ska fundera vidare på vad jag ska göra i framtiden, för den tickar....

Kramen

Therese sa...

ho, ho... vart är du?! Saknar dig...

Therese sa...

Jisses, att du står på bena människa - jag minns hur utslut jav var efter en tentaskrivning... som en urvriden disktrasa, helt urladdad på all energi! Synd bara att du inte hann skriva allt, för skriver man mycket brukar det vara ett tecken på att man kan och vill få ur sig allt. Hoppas verkligen att du får lön för mödan när betygen sätts!

Det finns färdigskurna plastbitar för kaklet på nätet, men jag köpte plastfilm på rulle och skar ut själv då vårt kakel inte hade standardmått - hela köket för dryga hundringen!!! :-) Sådan plastfil finns hos alla välsorterade färgbutiker, så ström på den dära butiken med hobbygrejor och smink (kom ej på vad den heter, men du vet säkert vad jag menar...) finns det med stor säkerhet!

Luran fyller år den 13 februari, så jag börjar så smått planera vad jag ska baka då släkten kommer och invarderar oss för att fira sin favorit Lura. Hoppas jag hittar några fina presenter i London till henne, vore kul!

Men, att inte bröderna bus tog knäcken på dig?! Vi har sådan tur att svea somnar och sover till 6-7 snåret, får en flaska (har en redo bredvid sängen + en välling på tetra som jag häller upp i sömnen) och somnar om till 8-9... Härligt!

Men då sover hon å andra sidan dåligt på dagen, grannens kille sover däremot ett par tre timmar x 2 på dagen, och hon hinner minnsann få något gjort, själv har jag fullt upp att jaga min lilla Lura ;-P

Sov nu en välförtjänt sömn (för natten innan tenta brukar inte vara den bästa sömnmässigt, iaf inte för mig).

Natti natti!

Ps. Ser fram emot något smaskit recept från dig när du letat i gömmorna Ds.

MOONLOVER´S sa...

vilken fin=) Hoppas ni har det bra,ha en trevlig helg fall jag inte hinner in igen=) kram