söndag 25 januari 2009

Helgen som gick


Ja så kan jag ju kanske börja dagens inlägg.
Den här helgen har bara försvunnit, vet bara inte var!

Lillebror Bus är fortfarande sjuk, långdragen historia det här. Snart är det nog storebror Bus tur för vi brukar ju gå lite i skiftgång när det handlar om inhämtning av bacillusker. En liten rundsväng i bloggvärlden och jag inser snabbt att det är likadant i många andra familjer med flunsor hit och flunsor dit. Tur att sånt går över.

Idag har det nog varit kuddkrig uppe i vår herres hage, för det har ramlat ner ett par decimeter snö igen. Underbart...när man slipper skotta. Jag har förstås fortfarande lite längtan tills skotern är lagad och det lär nog dröja ett tag till är jag rädd för. P har hittat en skoter som han gärna vill ha men den är ända uppe i Luleå så om det är nån som kan så får ni gärna stoppa ner den i ett brev och skicka hit den *fniss*. (Tillägnat mina härliga bloggvänner i Luleåtrakten)

Idag har snälla sambon bjudit på kanonmiddag. Fläskfile´, potatisgratäng, två olika såser och sallad och vet ni? Det var verkligen super! Han är faktiskt en riktig hejare på att laga mat när han lägger den sidan till. Visst har jag det bra?!

Nu ska bröderna Bus bäddas ner och jag ska ramla in i studiernas värld en sväng.

Oj, nu glömde jag nästan det viktigaste.


Jag är glad, rörd och otroligt tacksam för den fina award som jag fått från Moonlovers. Tack rara du!
Till er andra så vill jag ge er ett råd att titta in till denna härliga tjej, länk finns i min länklista.
Nya friska tag, imorgon är det måndag. Kram på er.

11 kommentarer:

segsliten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
segsliten sa...

Tack för boktipset i boktävlingen! Mina småklimpar är också sjuka och helgen har gått i gnällhetens tecken. I morgon blir det nya tag...med hemmavarande barn och febernedsättande.
Kram ☺

Netten sa...

Hejsan!!!
Jag skickar upp Anders direkt,så kan peter lära upp honom i konsten att laga mat:O)
Det lät väldans gott det där!!!!
Hoppas att lillbus snart blir frisk och att ingen mer nu åker dit...
Kramelkram från mig

sanna sa...

Hej! Hoppas ni mår bättre snart...
Vill bara ge dig en kram för att du är så omtänksam jämnt...

Kramar om dig massor..

Så hörs vi....

Musicmama sa...

Hej vännen, tråkigt att höra om bacillurerna men som sagt sånt går över. Ville bara ge mitt stöd till tanken om att det ska bli ditt år och uppmuntra dig att verkligen stå fast vid att 2009 ska bli ditt år.Det är du värd du snälla goa människa som finns för alla och en var både i ditt jobb (förmodligen för studiekamrater oxå) å framför allt i ditt privata sociala liv. Du kommer att bli en utmärkt "syrra" vare sig du fortsätter på med det du gör eller om du prövar en ny nisch. 2009 blir ditt år , jag lovar.

Therese sa...

Ja du, utvilad är man kanske inte, men har haft det toppen - och väskan är full med "fynd" :-)

Hos dig ser jag att det är mindre roligt, mina tankar är hos dig som åter igen fölorat någon du håller kär. Hoppas resten av året gå i glädjens tecken dt är du och busgrabbarna värda! Hoppas även bacilluskerna gett med sig. Stor kram till er, och ett heja rop till dig som kämpar med slutspurten i skolan å uppsatsen.

KRAMAR

Nina sa...

Det är så trevligt att du tittar in hos mig emellanåt =) Hoppas ni kryar på er snart. Det verkar va en långdragen förkylning som går och jag är livrädd för att Melvin ska komma hem med massa smittor från skolan. Det är INTE läge för att va sjuk nu! Kram kram

Marie//Tekla Maräng sa...

Ja, dessa förbaskade bacillusker att dom alltid sak gå runt, runt i hela familjen. Hoppas studievärlden du skulle ramla in i är någorlunda rolig eller intressant. Mums vad härligt det lät med fläskfile och potatisgratäng med två såser, kul och härligt när man får maten tillagad åt sig, man blir ju så glad.
Kram marie

Bella sa...

Hmm, det var ett par envetna bacillusker som den lille Bus har dragit på sig...men de brukar ju ge med sig till slut...som tur är...kan glädja dig med att mina barn som nu är 14, 16 och 18 år...de blir visst ett år äldre i år (den ene redan i februari...går alldeles för fort) är sällan sjuka...det slutade i trean eller fyran...så...det blir bättre!
Det lät gått med sambons middag! Alltid skönt när man bara får sätta sig till bords...eller hur:)
Kram,
Bella

strömmas sida sa...

Hoppas ni kryat på er.

Huga, energin dog bara bort igår. Ryggläge mest hela dan. Idag var det lite mera fart här.

Aha, jag skulle ringa dom på Bygda ikväll, men det blev för sent för det. Jag längtar tills vi köper bilen och kan komma upp lite mera.
Är så nyfiken på affären på Amaliagatan.

kram
Ingrid

Tesstamente sa...

Man får gratulera till ett gott kap- här bjuds det på kranvatten och ketchup:-)