torsdag 10 juli 2008

Sommar sommar


Härligt men fullt upp. Har hunnit med en semestertripp sen sist jag skrev. Vi var ner till Västkusten i några dagar. Där fiskade vi krabbor, samlade snäckor och beundrade allt vad havet har att erbjuda. Maneter och sjöstjärnor var något som var ganska roligt att titta på, det tyckte iallafall pojkarna. Något som var mindre kul var alla stora äckliga mördarsniglar som fanns ÖVERALLT. Tack och lov att jag bor i Norrland. Ska försöka att inte klaga på myggorna något mer denna sommar....

Efter några dagar styrde vi kosan mot Danmark och Legoland. Vilken enorm upplevelse för barnen och även för oss vuxna. Om ni någon gång funderar på att åka dit så gör det.

Sista dagen på resan tillbringades i Göteborg på Liseberg. Om jag skulle ge någon beröm så skulle Bröderna Bus verkligen förtjäna denna. Dom var helt enkelt sagolikt duktiga på att åka bil utan gnäll. Det blev trots allt över 300 mil och en fullspäckad vecka och därför är det skönt att komma hem och ta igen sig några dagar innan nästa äventyr.

Ska lägga in lite roligare bilder från semestern men det blir inte idag. Kramis på er alla.


Inga kommentarer: