måndag 28 juli 2008

Varmt och skönt (?)


Nu kan väl man nästan säga att det är högsommar. Igår visade temperaturen på 30,5 grader. Det är nästan lite väl varmt tycker jag. En är ju aldrig nöjd... Nyss hemkommen från jobbet, har haft ett ganska bra pass. Tycker faktiskt att det är ganska skönt att det börjar bli vanlig vardag igen. Det är dock tur att det finns klimatanläggningar i bilarna sådana här dagar, annars hade det nog varit väldigt jobbigt.

Nu är det ledigt i två dagar så då gäller det att passa på att bada och njuta. Lillasyster med sina två barn har kommit upp på semester, dom bor nere i Nynäshamn. Dom ska vara nere i stugan några dagar så vi ska passa på att åka dit vi med. Stugan köpte min farfar och farmor för länge sen och den ligger väldigt fint till ute på en udde några mil från Strömsund.

Det blir nog inte så mycket mer skrivet idag för jag har lika stor ide´torka som det är torrt ute. Ska skynda iväg till sjön istället. Ha en jättebra dag kära besökare.Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå ser att du fått till räknaren BRA! Ha de bra KRAM/ Kristin

Grindelunda sa...

Hej hej!
Kikar in lite hos dig. Så du har börjat jobba igen, men ni verkar haft en bra sommarledighet. Många härliga sommarbilder fnns det att se på. Kul :)

Må så gott!
Kram Gunilla