måndag 11 augusti 2008

...och regnet det bara öser ner...Ja kära besökare, som ni ser så är det lite halvseg fart i mitt bloggande. Jag kan väl kanske skylla på att det är lite ont om tid....eller? Nej, det var förresten en dålig ursäkt. Det kanske bara är lite dåligt med fantasi. Ja så är det nog. Nåväl, ni får stå ut med det så länge (fniss).

Sommaren börjar gå mot sitt slut och nyss hemkommen från jobbet kan jag lugnt konstatera att det är riktigt mysigt att höra hur regnet bara öser ner utanför fönstret. Det behövs verkligen lite regn för det har det varit lite brist på.

Har suttit och tittat på lite kort från sommaren och om man summerar den så har man ändå hunnit med en hel del. Som jag redan skrivit om så var vi ju söderut en sväng, och vi har även haft en hel del besök av några olika släktingar och vänner. Jag har för första gången sen jag började jobba för 19 år sedan haft fyra lediga veckor och det har varit underbart. Det ska jag verkligen göra till en vana hädanefter.Bröderna Bus har varit ledig i stort sett hela sommaren och det har nog varit rätt skönt skulle jag kunna tro. Om ett par veckor börjas det igen med skola, fritids och dagis så det gäller att passa på. Idag ska jag nog ta vara på den regniga dagen och göra lite nytta här hemma, det har varit lite si och så med det sista tiden. Ha en bra dag och KRAM på er alla som är så gulliga att ni gör ett besök i bloggen. Ps jag fick till besöksräknaren till slut, det ni ! !

2 kommentarer:

Grindelunda sa...

Hej igen!

Jag fyndade en ljuslykta idag på Jojo, som om jag inte har nog. Men höstmörkret gör sitt till att jag vill tända en massa ljus.

Vet Du...på tisdag börjar jag också plugga. Ska bli Diakon när jag blir stor. Kommer att läsa på halvfart och blir klar om allt går vägen 2010.

Må så gott!
Kram gunilla

Grindelunda sa...

Ja, det känns jättekul och inspirerande att börja plugga igen. Kul med nya människor, och intressanta ämnen.
Får se hur det funkar med skallen eller om jag är trög... haha.

Sköt om Dig och kram från Gilla