tisdag 26 augusti 2008

Så plötsligt hände det

Den där energin bara kom från ingenstans. Hemkommen från jobbet (slutar på morgonen) så bara kände jag att NU SKA HÄR STÄDAS. Sagt och gjort. Efter många timmars skurande och putsande så blev det SÅ fint. Nu låter det som om det aldrig städas här hemma hos Bröderna Bus. Så är det ju självklart inte...men på sommaren går allt i 300 knyck och det är lätt att det blir lite si och så med den där riktiga storstädningen.

Bröderna Bus ligger och sover sött, inte i sina egna sängar utan dom har rövat till sig sina föräldrars säng helt och hållet ikväll. P är borta och jobbar och det är alldeles tyst i huset. Jag som längtar efter tystnaden ibland sitter här och njuter av att spana i bloggvärlden. Kunde väl aldrig tro att detta skulle drabba mig, men det verkar som jag också är fast...Tipset ikväll är Ranas horisont och Trollmor på pepparkaksvägen. Vilka härliga bloggar säger jag bara.
Kram

3 kommentarer:

Grindelunda sa...

Det gäller att passa på när anfallen kommer...att städa alltså.
Och det är så skönt efteråt.

Jag har också varit utan gubben några dagar så Liten har varit min sängkamrat. Det är inte klokt vilken plats de tar. Men mysigt är det och vips så är dom stora och vill inte sova hos mamma längre.

Visst är det kul med bloggeriet. Tiden bara försvinner när man kikar in hos den ena efter den andra.

Må så gott!
Kram Gilla

Annalunda sa...

TACK för din jättegoa hälsning hos mig... kul att du gillar min blogg! Roligt att träffa nya "vänner" och jag håller med dig om att Rana och Trollmor är bra tips. Gillar din blogg också så jag kommer tillbaka...och ska fortsätta läsa i den nu :)

Kram Annie

Trollmor sa...

Tack för dina fina ord!
Glad blir jag :-)
Visst är det väl så att man lätt blir fast här i bloggvärlden.
Det är så kul med alla nya vänner man får.
Nu ska jag fortsätta att kika runt här hos dig, mycket trivsamt måste jag säga!
Jag kommer tillbaka, var så säker ;-)
Kramar Trollmor