lördag 23 augusti 2008


Det börjar bli nerräkning hos Bröderna Bus. Om bara två dagar är sommarlovet slut och storebror i huset börjar skolan igen. Tänk vad tiden har gått fort, redan dags för tredje klass. Jag börjar om en vecka, dvs den 1 september och då ska jag ut på tio veckors praktik. Häromdagen kom jag förresten på att det bara är tio månader kvar av utbildningen. Det känns som man fick en liten energikick av den vetskapen.

A har tagit sig en liten extra semestertripp då han fick följa med morfar och kompani till Stockholm över helgen. Igår hade han varit på Grönan och fröjdat sig. Det var nog mycket spännande att få åka utan mamma och pappa, något som inte händer så ofta.

Själv har jag valsat omkring med städgrejor hela dan, inte hemma tyvärr, det skulle verkligen behövas). Min lillebror ska flytta ner till Uppsala och plugga så flyttlasset gick idag och det gjorde även skurtrasan (fniss). Konstigt det där med städning egentligen. Hemma är det så motigt men om man hjälper någon annan så går det som en dans. En får väl ta sig i kragen....men det får bli en annan dag. Kram på er.

2 kommentarer:

Anette sa...

Hej gumman!!!
Ja,tänk att det nu bara är 10 månader kvar,känns som det var nyss du visade intagningspappren:)
Va kul för Anton att få vara med morfar en helg själv i sthlm:)
Ha de så bra/Kram
skickar min bloggadress,vet inte om du har den:)
www.edinge.blogspot.com

Grindelunda sa...

Hej!
De månaderna kommer bara att flyga iväg, spec. om du har mycket praktik.
Jag har haft det toppen under förra veckan, så kul.
I morgon är det dags för arbete, men först ska jag följa M som börjar 1:a klass.
Och just nu sitter jag och njuter i solen.

Må så gott!
Kram Gunilla