söndag 21 september 2008

En fin höstdag


Helgen har bjudit på ett otroligt fint väder. Det har varit strålande sol och tillsammans med alla fina färger har det skapats ett fint konstverk som vi fått beskåda.

Min lillasyster S har varit på besök och vi tog oss en liten snabbsväng ut i skogen och spanade efter lite trattisar. Några fann vi men de flesta fick faktiskt stå kvar och växa till sig lite.

Lillebror Bus har varit på kalas idag hos en av sina kompisar. Storebror Bus har varit ute på en liten turne.

Till er alla som lämnat så värmande kommentarer vill jag bara framföra mitt varmaste tack och en bamsekram. Det är underbart med nya vänner, om än så bara via bloggen. Men ni är guld värda allihopa. Kram och ha en bra början på veckan.

6 kommentarer:

Grindelunda sa...

Så läckert det ser ut där med svampen...mmm, tänk smörstekta!
Nu blev jag hungrig :)

Kram Kram från Gilla

Hemma hos Bröderna Bus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
"M" sa...

Det gör ju absolut ingenting...härmas på bara..hihi...det ä ju det vi är till för ....ge varandra ideer och inspiration...kram

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Hihi,jag och min yngsta dotter har varit i skogen i kväll efter jobbet. Vi hittade också trattisar! Mumsigt!
Ja, han får göra det han är bra på, det är hans yrke :D Han är också borta varannan vecka, så det är väl snällt att han fixar lite till familjen.
Må så gott!
kram
nina

Maria sa...

Åh, jag har aldrig hittat trattisar...och skulle förmodligen inte ens upptäcka dem om jag så klev rakt över dem. Men gula kantareller har jag hittat två gånger. Borde ju finnas något kantarellställe här också...

Annika sa...

Oj vad avis jag blir..vill också hitta svamp... har inte hittat en endaste en....fast jag har ju inte gått in för det med kraft och själ förstås.
Kram Annika