fredag 5 september 2008

Impulsköp. . och om det ändå vore vår.


Jo det stod helt rätt. När andra börjar fundera på att göra höst, då fick jag helt plötsligt lite tankar på våren...Av en händelse råkade jag hitta ett växthus på en annons i en tidning. Till väldigt bra pris dessutom. Jag som deppat sen jag tog och sålde mitt, vilket hände för några år sedan, när jag även den gången drabbades av en impuls. Fast det här är lite större än det förra så det här kommer nog att bli riktigt bra. Det är bara att vänta med det huset nu, det får bli vårens projekt. Jag ser redan fram mot att få sätta igång att plantera.

Snälla sambon som vanligtvis är snäll blev ännu snällare idag. Han åkte nämligen iväg och hämtade mitt nya förvärv, en resa på ca 26 mil. Snällt va?! Det är nog för att det är jakt imorgon...Nej han brukar vara snäll nästan jämt.

Jag har varit min första vecka på praktiken nu och det har varit jätteskoj och lärorikt. Kram till er alla på Hotings HC, jag vet ju att vissa är inne och smygtittar.

Lillebror Bus har hittat nån liten bacill som han gärna ville ta med hem, så nu ligger han i 40 graders feber och snusar och sover i soffan. Får väl hoppas att den inte vill hälsa på oss andra och att det går över snabbt.
Nu är det en som är lite trött och ska besöka kudden några timmar. Kram och ha en bra helg.

3 kommentarer:

Maria sa...

Jag önskar mig också ett växthus. Det är kanske nu på hösten man ska köpa dem, så kanske man får bättre pris!!

Netten sa...

Hej gumman!!!
Ja,Peter är ju snäll som person,men han vet ju oxå att han blir osynlig nu ett tag framöver,så då är det bra att ligga på plus:)
Hoppas lillskrutten kryar på sig,men som sagt så är det ju dessa tider nu,så det är bara att hålla i så länge det går...
Hoppas vi når på varann ngn gång,men annars så har vi ju Bloggkoll:)
Hälsa familjen/Kram

Helena - nyckeln till mitt hjärta sa...

Hej!
Tack för att du hälsade på i min blogg, vad trevligt. (ja,det är ju ett tag sen, har inte hunnit svara på kommentarerna ordentligt på sistone. Vad kul med ett växthus, jag kan också börja länta till våren när som helst, när jag ser fröer och växthus och fina krukor....visst är det härligt!
Kram Helena