fredag 19 september 2008

Trevlig helg


Ja nu har det gått tre veckor sedan jag började praktiken och det betyder att det är dags att byta ställe. Jag ska vara ute på distriktet och även det ser jag fram emot.

Höstlöven ute har börjat skifta rejält färg rejält nu så det är fint att vara ute efter vägarna nu. Vyerna är som konstverk.

Förresten, det är 37 veckor kvar tills skolan är över (hoppas jag). Det är roligt att lära sig nya saker men det känns som det är mycket som man ligger efter med nu vad gäller det privata och sociala livet. Jag tror även att det blir skönt för Bröderna Bus när deras mamma inte bara säger....måste bara och måste bara.

Det verkar som jag är lite skoltrött idag eller hur? Nej nu ska man ta och rycka upp sig och se framåt..Veckorna kommer bara att rulla och snart har den här terminen gått.

Dagens hälsning går till alla rara människor som jag haft med att göra under min praktik i Hoting. Det har varit en jättebra tid. Tack.

Trevlig helg allihopa! Kram

8 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

De där 37 veckorna kommer att gå busfort!

Kram Maud

Netten sa...

Hej vännen!!!
Trevlig helg på dig och DU snart så är Du färdig och enligt mig så kommer DU att bli en av de BÄSTA ssk som finns!!!!
Kramelikram från Uppsala

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Innan du vet ordet av är de där 37 veckorna bakom dig!! Det är u så, tiden springer fort!
Önskar dig en skön myslördag!
kramis
nina

Grindelunda sa...

Haha..så precis. Du får ta och kolla om de finns kvar. Jättefina är de ju.
och...ja, jag pluggar lugnt ;) I alla fall nu i helgen. Var helt slut i huvudet efter förra veckans föreläsningar.
Nu är jag på hemmaplan i 6 veckor.

Kram från Gilla

Nettan sa...

Vad kul & att du hittade till MIG, för då kan ju jag titta in hos DIG !

SÅ du läser till SSK, är själv USKA, men fick för 8 år sen reumatism & arbetstränar nu på ett ställe dom tillverkar " kablar", inte nått man är van vid...

Ska läsa vidare..
Kram Nettan

Annika sa...

Hej! Camilla
Kul att du skrivit till mig...Som du sa är jag syrra och det sedan lite drygt ett år tillbaka..Jag har sedan jag gick ut.. jobbat på ett äldreboende och jag stortrivs..Var vill du jobba? Och ja jag bor i ett Ä-hus byggt -03 så vi har nu bott här i fem år.... Förstår att du har det lite kämpigt med skolan...kom ihåg att sista året var tungt..men ge inte upp snart är det över.... Har själv en student nu som går sjätte terminen som jag skall ta hand om..det är lite läskigt att vara lärare redan..men ack så nyttigt...Ha en bra vecka..
Kram Annika

RANA sa...

Mycket just nu, låter det som! Oj oj oj. *skickar peppningskramar*

Och vilken härlig, ny design det var här. :-D Snyggt!

Kram, Rana

Annalunda sa...

Så fint du har gjort det här! Visst är ssk-utb jobbig många gånger (I know :) men det är en härlig känsla sedan när man är klar - och det går fortare än man anar!

Jättekram Annie