tisdag 25 november 2008

Skickar awarden vidare...

till några andra fina bloggar.Regler

1 Den som fått awarden ska lägga upp en bild av den
2 länka till den blogg du fått den av
3 ge den vidare till 7 andra bloggare och länka till deras sidor
4 lämna ett meddelande i deras bloggar så att de vet att de fått den

Första awarden vill jag ge tillbaka till dig Therese, LURANS BLOGG. Jag gillar din blogg och dessutom så är jag glad att jag hittade dig som bloggvän.

Annika i sitt hus med VITA KNUTAR. Du har blivit en del av min dag. Är en flitig besökare hos dig och din mysiga blogg. Dessutom för att du alltid har så uppmuntrande kommentarer

MOONLOVER´S. En rolig bloggare som gärna delar med sig av sin vardag. En riktigt härlig blogg med många äventyr.

GRINDELUNDA. Ett besök hos dig och man blir varm i själen. Mysblogg med betoning på mys.

LALLIS LIV OCH LEVERNE. Tjejen som är en skänk från ovan. Många kloka ord, svar på alla frågor och en av de positivaste människor som jag (inte) känner till. Gör ett besök hos Lallis.

TROLLMOR..lilla trollmamman med det stora hjärtat. Du ska absolut ha den näst sista awarden.

Å den sista vill jag återigen tillägna min vän Anette,LIVET I ÖSTER EDINGE, hon som finns å finns å finns. Dessutom ännu mer sen hon startade sin blogg. <3 dig.

Många andra skulle jag också vilja ge den till men regler är regler...Kram på er .

6 kommentarer:

Therese sa...

Så glad du gör mig! Jag blir alldeles varm inombords av de fina orden, och det är ömsesidigt - jag är så glad att jag hittat dig och bröderna bus i bloggdjungeln. Jag "fastnade" direkt och blir så glad av dina kommentarer hos mig och av dina inlägg här i bloggen! Du har gjort min kväll!

Kramar i massor!!!

Netten sa...

Oh,gumman vad glad jag blir:o)
Jag kommer alltid att finnas för dig därför att jag vet att du alltid finns för mig...
Du är en underbar vän,TACK!!!

MOONLOVER´S sa...

Hej=)
Vad glad jag blir=) Tack snälla du. Ha en fin kväll. kram på dig

Therese sa...

Hi, hi i senaste inlägget fick du verkligen med mina måsten när jag besöker Ström (vilker blir rätt ofta, ca en gång i månaden för att bunkra hundben och våtservetter på Dollars) En räkmacka på Simonssons är standard, och är det middagstid så åker vi alltid till pizzerian vid rondellen, den som ligger på övervåningen - du vet säkert vem jag menar, kommer bara inte på namnet! Å åker du på dollars så har jag hört att de har svarta hus (liknande walther & Cos) modell större för värmeljus - svägerskan berättade det idag, men mannen blängde så så jag vågade inte föreslå en tur dit ;-) Iaf inte just nu. Jag jagar på jämtland, ot Rossö hållet till, det har gått hyffsat för oss, men många runt omkring har det gått sämre för. Nu ska jag göra min dotter sällskap och krypa ner i sängen. Sov så gott å meddela gärna om du gör några fynd på dollars. Varma kramar

Therese sa...

Oj, så världen krympte ;-) Ja, visst är det mellan grundsjö och rossön, min mormor och morbröder bor i grundsjö... Och gubben är från Ormsjön hi, hi! Och gissa så nyfiken jag blev då du säger vi har gemensamma bekanta, nu kommer jag att klura på det idag ;-) Hoppas du inte snöat in, här har det kommit drygt en dm så jag ska ut å skotta nu. Kram Kram

Grindelunda sa...

Tusen tack för varma goa ord kära Du!
Har smitit in och tjuvkollat lite på min lunch innan det är dags för plugg igen. Och jag blev så glad över din utmärkelse.

Kram från Gilla