måndag 16 februari 2009

Dunder och brak
Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni blev lite extra omkramad i lördags.
Idag är det måndag, ny vecka ock nya friska tag.

För några dagar sen lade jag in en bild på Dunderklumpen och kommentarerna till det inläggen var av mycket varierande karaktär.Min känsla den dagen jag skrev inlägget var att jag kände mig lika klumpig som just Dunderklumpen, och inget annat. *skratt*

En sak har jag dock förstått när jag läste alla kommentarer och det är att han är en väldigt populär person, det är många som har sett filmen.
Där vi bor kallas ibland för Dunderklumpslandet eftersom det är häromkring som filmen blev till och spelades in. Beppe bodde i en liten fin by som ligger ca 1.5 mil hemifrån oss. Det är också där han hade sitt hus som också var med i filmen. Numera finns det även ett Beppe-muaeum och ett besök dit kan jag absolut rekommendera.

Dunderklumpen

Pelle Gnilott


En dum enPå våran fina hembygdsgård står Jätten Jorm, en fin skulptur. Som barn var jag jättestolt över att det var min pappas maskintrailer som skjutsade dit den. Tänk vad lite kan göra mycket ibland.

Nu ska jag ta och packa ihop och åka till ö-sund för vi har handledning med c-uppsatsen idag.

Nostalgitripp till 70-talet

Önskar er alla en bra dag. Dunderkram.

3 kommentarer:

Therese sa...

Om du inte sett det, så har du en utmärkelse att hämta hos mig i mitt första inlägg för dagen... Stor kram!

Nina sa...

Jag fullkomligt ÄLSKAR Dunderklumpen och hans vänner. Även Melvin tycker om denna film. Vi tittar på den lite då och då. Blir så glad av låtarna och karaktärerna =) Hoppas du har en bra dag =) Kram

strömmas sida sa...

Hej

Grattis till utmärkelsen.

Hoppas det gick bra här i stan.

Dunderklumpsfilmen ledsnar man aldrig på.

kram
strömma