torsdag 12 februari 2009

Fredag den trettonde


Här kommer en liten uppdatering vad gäller lördagens resultat i tävlingen om hur mycket snö vi har hemma hos Bus. Det har inte snöat på 3 dagar, en liten ledtråd för alla er som funderar. Förstår att ni är nyfikna på vad priset är, men ni får allt ge er till tåls till på lördag. Jag vet det iallafall nu, det är en sak som är säkert *ler*.
Imorgon är det fredag den 13 en dag som många i bloggvärlden är lite skeptisk till har jag förstått på kvällen rundvandring i bloggvärlden.Var rädd om er allihopa.

Själv ska jag på begravning, något som inte är så roligt, men samtidigt så har jag hopp om att det blir ett fint avsked till en människa som jag hållit av och saknar.

Det händer inte bara tråkiga saker i morgon. Nej, för uppe hos Luran blir det kalas för då blir söta lilla Luran 1 år. Grattis på dig tjejen. Hoppas att du får en bra födelsedag med många paket och massa gott fika.

Ha en bra dag alla besökare och passa på att gissa i tävlingen för det är snart lördag. Må så gott. Kram

Uppdatering. Missade att klockan var så mycket, sitter och pluggar och helt plötsligt har det blivit en ny dag. Då är det ju idag allt det där gäller eftersom klockan är över tolv. Så det kan vara...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tänker på dig imorgon...begravningar är både jobbiga och vackra... ett avslut men ett sådant, där minnet skall vårdas i hjärtat för alltid...
Kram,
Bella

Therese sa...

Mina tankar är hos dig vännen. Som du skriver, vilken början på ditt år - men nu kan det förhoppniongs vis bara bli bättre! En massa värmande kramar kommer i alla fall från mig och en glad liten ettåring som jagar ballonger sedan sju i morse ;-) Hi, hi hade jag vetat att en ballong var så kul så hade vi kunnat skippa presenterna... nästan. Nu ska jag fika och kolla runt mer i bloggvärlden innan jag börjar garnera tårta och muffins... Så här kommer man att lägga på sig ytterligare kilon *mutter* Ser du min karaktär någonstans, lova att skicka hem den till mig igen, okej?

Kramar till dig underbara bloggvän!

Netten sa...

Hej svejs!!!
Tankarna är med dig idag,det blir nog ett fint farväl för eralla.....
Jag har börjat på Cambridge kuren,det är andra dagen idag och det är tufft,men dom säger att det ska blir lättare,så det hoppas jag:O)
Ringer kanske ngt i helgen...
Kramelikram och hälsa resten av familjen

Katta sa...

Gissa hur mycket snö vi har här, typ tre korn på taket vi ser utanför hos oss :) Tråkigt för dej med begravning.Det uppvägs ju med ettårskalas, det är verkliga livet det.Bra-dåligt gott-ont ljust-mörkt. En slags balans hur dumt det än kan låta.Ha det så bra du kan, kram Katta

Anonym sa...

Hoppas det blir en bra dag trots allt idag - och att du tar det försiktigt på fredagen den trettonde. I år är det ju dessutom tre sådana otursdatum att ta sig igenom!
Titta gärna in hos mig och tävla om kärlekste och musikresa. Trevlig allahjärtanshelg!

Grindelunda sa...

Önskar er alla en skön alla hjärtans dag.

Kram kram från Gunilla

Anonym sa...

Hoppas det blev en vacker och minnesvärd begravning igår..ett steg mot att gå vidare. Önskar dig en riktigt fin och varm Alla Hjärtans Dag ♥♥♥//Kramar i hjärtform till dig