fredag 20 februari 2009

Vilka goa bloggvänner jag har

Jag har fått ännu en fin utmärkelse.


Den här kommer den från Marie eller Tekla Maräng - en livsnjutarblogg. När den ramlade in till mig kände jag att jag blev alldeles varm. Tack kära du!
Den ska på stuberten vidare till några av er och som alltid...det är jättesvårt att göra såna här val.
Men ...med motiveringen... strunt samma. Så här blev det:

Luran
Englagård
Jag blommar
Hem ljuva hem
Livscoachblogg
Solstrimmor och stjärnstrålar
Öster i Edinge såklart, annars så blir det ju tokigt.

Om jag kastar en snöboll till er så kan ni väl bygga en snölykta tillsammans?

Kul att dela ut utmärkelser, så därför tar jag en till.
Den här fina fick jag från Luran för några dagar sen. Tack för den Therese, du vet ju redan hur jätteglad jag blev över den.

Nina
Rost och rosor
Vårt liv i norr
Dröm och vision
Lottas lilla kryp in

Till er vill jag sända iväg den här fina utmärkelsen




Hoppas att ni alla får en bra dag. Kram till alla mina besökare.

19 kommentarer:

Katta sa...

Nämen?! Här kikar man in för att kolla hur ni har det i djupsnön och så får man se sitt namn och en award. Tusen tack!Hoppas ni får en riktigt bra dag och helg med, och grattis till dina fina utmärkelser.Stor kram Katta

Maria sa...

Tack för snöbollen ;)
Värmer mig i kylan!!

Nu får det gärna bli lite varmare så att man kan krama snöbollar på riktigt!!

Hoppas du får en bra fredag!

Therese sa...

Goa underbara du!!! Tack för utmärkelsen!!! Och vet du, just sådana korgar är jag ute efter, för efter Lurans födelsedag svämmar hemmet över med små leksaker och annat plock som skulle trivas ypperligt i en sådan korg! Så TACK för tipset, måste dit innan de tar slut. så i början av veckar styr jag nog kosan mot Ström...

Ha en fin fredag och helg - jag ska storstäda och umgås med familjen och försöka - observera försöka - hålla mig från datorn...

Kram

Anonym sa...

Hej!
Du har en utmaning hos mej!
ps vilken fin blogg du har!
Kram M

oumberligating sa...

Har inte varit i Jämtland på över 25 år nu, känns konstig under den tiden har jag rset runt både i USA och Europa visserligen var jag på Gotland första gången i mitt liv i höstas så jag får väl säga att -Herrens vägar äro outgrundliga, fast då menade man nog inte bilvägarna(ler). Ja, min släkt har bott på samma plats sedan 1680-1710 närmare bestämt i Kallsta utanför Lit, Östersund, släktgården står kvar hoppas jag ägs av en kusin som jag tappat kontakten med, men villhelt klart visa rötterna för mina tre barn 20,17 och 15 gamla inbillar mig att det är viktigt, kanske börjar jag bli gammal och nostalgisk hade underbara barndomsår på denna gård när det var ett aktivt jordbruk där. Man får se vad som händer ha en fin och trevlig helg mvh fråN Peter Olofsson!

Therese sa...

Så otroligt gulligt och omtänksamt av dig! Men jag tror jag ska övertala gubben i morgon att vi ska åka dit... skönt om han kör ;-) Men jag hojtar till om det itne blir så - stort tack!!!
Kram (igen)

Netten sa...

Tack vännen!!!
Vad roligt det var att lyfta luren idag och höra att det var DU på andra sidan:O)
Jag skrattar fortfarande åt din historia från Dollar,FNISS!!!
ha det så gott vännen min.
Kram

Anonym sa...

Kul för dig då...Du menar att du stärker min teori om att man är självdestruktiv när man köper 12 rullar Center och äter upp medan man sitter och tittar i alla fina bloggar som handlar om duktiga människor med karaktär?
Jag håller absolut med till varje pris. Lovar att det inte ska upprepas! *skrattar oxå åt mig själv, det känns ju bättre då*

Anonym sa...

Åh tack så hemskt mycket! Va gulligt av dig! Min dag började väldigt dåligt men då jag såg att jag fått en award av dig så kändes det gensat mycket bättre =) Tack igen! Å jag önskar dig en trevlig helg! Kram kram

Anonym sa...

Tack goa du!
För ohhhh, så glad jag blir...skuttar och hoppar för att någon tänker på mig...så här i vintertid är det skönt att få "en klapp på axeln"! Tack kära vän!
Nu var jag allt lite självisk för jag skulle egentligen gratulera dig till dina utmärkelser som du så väl förtjänar! Men jag kom liksom av mig när jag såg min blogg i ditt inlägg!
Önskar dig en härlig helg!
Kramar,
Bella

Anonym sa...

Åhhhh men TACK....så underbart gulligt av dig, värmer!! Skall ta och göra nåt bra av utmärkelsen imorgon. Självklart bygger vi en snölykta....den kan vi tända för alla de som far illa i världen!! Ha en riktigt skön kväll vännen!! KRAMAR i mängd

Unknown sa...

Tack min underbara vän.
Du värmer upp mitt hjärta.
Jag önskar dig och din familj en skön helg och ta det lugnt och njut ...... Våren är på väg
Kramar i massor
Lotta

Vända blad sa...

Hej o grattis till utmärkelserna! Ja här är det vinter så det står härliga till;)
Vad kul det var att se Dunderklumpen!! Kan bara berätta att dottern har min gamla gardin med det gänget på som jag hade i mitt rum när jag var liten, kul!
Ha det gott!
Kram Maria

hem ljuva hem- helena sa...

Åh, tack så väldans mycket för den fina snöbollen!! (-: Jag blir jätteglad.
Och tack även för dina gulliga grattishälsningar avs vårt husköp!!
Det nya huset har dock varken skog, vattenutsikt eller en massa kakelugnar. Men huset har så mycket annat som vi verkligen vill ha så det känns så himla bra!! Mer info och bilder kommer framöver.
Ha en riktigt mysig helg! KRAM!

Linneagården sa...

Visst är det härligt med så många "nya" vänner man får på nätet via bloggen.

Men....var det "bara" 79cm snö? Jag hade tydligen inte ens gissat?!! Fast jag minns att jag ropade på Thomas & frågade om det var 1m snö & joodå, det var det, hihi. Hade gissat fel ändå!!

Ha en bra hel. Kramen från oss i byn /madelene

Anonym sa...

Trevlig helg önskar jag dig med :-)

Anonym sa...

Vad spännande det lät med ditt nya projekt/livsstil :-)

hoppas du berättar om det i bloggen :_)

Kramis

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Men åh, gulle dej! Underbart att jag kan lysa upp vintermörkret hos dig!Och jättegrattis till till dig!
Trevlig helg!
kram vännen!
nina

Englagård sa...

Raring, underbara skatt. Vad glad jag blir. Just nu är jag i Umeå på besök hos sonen med familj men jag ska hämta den i morgon när jag kommer hem, jag har mera tid då:)

Jättekram Karina