tisdag 7 oktober 2008

Destination Länstrafiken europaväg 45


Ja nu har jag bytt praktikplats så nu väntar 5 veckor inom ett annat område. Jag kan säga att det är en spännande utmaning jag står inför. ( mystiskt va?)

Nu gäller det att vakna när klockan ringer vid 4 på morgonen för jag måste åka bussen till Ösd som går 4,50. Måste ju berömma Länstrafiken att det är sån bra service på busstrafiken. De flesta bara klagar så jag tänker då inte göra det. (fast ärligt talat så gillar jag att ta bilen bättre).

Helgen som gick bjöd på barnkalas, lite utearbete och annat smått och gott. Veckorna bara försvinner och jag fattar inte riktigt vart.

Min kram idag går till dig T, det är trist att du skulle bli tussig nu när det är så intensivt. Men du, det fixar sig till slut. Kramis. Ni andra kan också få hänga med på en liten kram.

2 kommentarer:

Netten sa...

Hoppas att praktiken blir bra då, känns det iallafall som om det är värt att gå upp så himla tidigt(MITT I NATTEN!!!)
Varm kram till dig från gänget i Edinge:o)

Grindelunda sa...

Det är riktgt mysigt att sitta på bussen och småsova så där i vargtimmen. Spännande med ny praktik. Du får berätta sen.

Idag har jag skickat iväg en hemtenta i diakonins teologi och historia som jag gnetat med ett tag, så nu fick det räcka. Jag hoppas det duger. Annars får jag väl komplettera :) Just nu känner jag mig bara lätt som en fjäder till nästa kurs.
I helgen är det konfaläger=lite sömn.

Må så gott!
Kram från Gunilla