torsdag 30 oktober 2008

Hallowen på G


Ja som om inte alla redan vet det så är det då Hallowen. Jag är egentligen inte någon superdyrkare precis men tycker att det är helt ok med en och annan pumpa och ljus lite här och där. Bröderna Bus tycker nog att det är mer spännande. Ikväll är det spökjakt ute på samhället så vi kanske smyger oss dit en sväng. Själv tycker jag att ett besök på graven hör till denna helg.

Idag är det ännu en dag med kanonväder. Snön ligger fortfarande kvar på backen och kombinationen snö och att dessutom vara ledig är inte så dumt.

Har suttit och tittat i flera bloggar och tydligen är det nedräkning till jul hos flera av er. Själv tog jag och bakade en mjukpepparkaka på förmiddagen så här luktar det faktiskt jul. Ve och fasa säger jag som alltid får lite lätt panik över julen. Nej, jag ska nog ta och ha lite november innan jag börjar känna stressen ta tag i mig hi,hi.

ENERGI är ett laddat ord just nu. Är det nån av er som har lite över så tar jag med tacksamhet emot. Jag som normalt brukar vara full med energi, känner bara att det är helt tomt i huvudet just nu. Hoppas att det är övergående. Ha en bra dag alla besökare. Kram från mig.

5 kommentarer:

Bettan sa...

Jag skickar dig en tanke med glädje och energi =)
Ha en fin dag, Kram.

Nettan sa...

Jag ger dig en hel famn full med energi.o)
Jag ska till minneslunden och tända ett ljus för mamma på Lördag,det brukar ju vara så vackert på kvällen med alla brinnande ljus.
Stor och varm kram till dig vännen/Anette

Anette sa...

JA TACK!!!!
Gud,vad du är gullig och snäll som gör en sådan sak,men samtidigt så VET jag ju att du är en underbar kompis och en underbar människa!!!!
Jag är så glad att jag har dig imitt liv:o)
KRAM KRAM

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Tack du rara!
Önskar dig en underbar helg och sänder dig ett stort knippe energistrålar! :D
Kram
nina

hem ljuva hem- helena sa...

Så ni har snö!? Var i landet bor ni?
Här vid norrlandskusten där jag bor är det fortfarande snöfritt men det är förstås bara en tidsfråga innan det blir vitt eftersom det varit ett par minusgrader i snart en vecka nu. Gott med mjuk pepparkaka!
Skickar dig många energikramar! (Jag har lyckligtvis ganska mycket av den varan just nu).