torsdag 23 oktober 2008

Torsdag


Äntligen ledig en dag. Det känns som om det var ett bra tag sen sist jag var ledig en vardag. Lillebror Bus och jag har varit hemma och gjort absolut ingenting, iallafall från början på dan. Sedan var Bröderna Bus och klippte sig så nu är dom så tjusiga. Tvätten ligger i en hög, sommargardinerna hänger fortfarande uppe, fönstrena är oputsade och ingenting är sig likt känns det som. Så mycket jag längtar till skolan är över och de lediga dagarns kan ägnas åt annat än uppsatser hit och uppsatser dit.
Men....solen har skinit och lite färger finns fortfarande kvar. Har varit till farmor en sväng och såklart blev hon ju jätteglad att få besök. Alltså har jag lyckats åstadkomma nåt iallafall.
Imorgon är det praktik som gäller och helgen ska därmed tillbringas i Östersund. Lov för barnen till veckan. Hoppas på lite ledigt då så vi kan hitta på nåt skoj.
Ha det gott alla besökare. Kram

6 kommentarer:

Grindelunda sa...

Vilken vacker bild, är det grenen som format sig som ett hjärta? Toppenfin.

Hoppas Du får en bra och innehållsrik helg. Och jag önskar att du får lite ledigt till veckan.

Själv åker jag till H-sand nästa vecka. Det var dålig timing att det var just lovveckan. Men jag tar med mig brudarna så de ska vara hos farmor Gudrun på Alnö. Maja tycker det ska bli så spännande att få bo hos Malin och Mathildas farmor och hennes hund Hilbert.

Må så gott!
Kram Gunilla

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Hppa du får lite ledigt.
Känner igen det där med att inte få tiden att räcka till, speciellt inte när man pluggar. Då får det mesta stå tillbaka. Men det varar inte förevigt! Tänk på det!
1000 kramar
nina

MOONLOVER´S sa...

hallå
Ja det var helt klart värt ett besök badet. Det var ju jätte bra för barnen där nu. Ha en fin söndag. Kram

Ann-Catrin sa...

men så fin bild u tagit.. tänk naturen är allt bra vacker den!!

hoppas ni får en mysig vecka!!
kram
A-C

RANA sa...

Haha, sommargardiner. Borde man byta? :-O

BRA att du njöt av höstsolen trots tvättberget. Herre gud, tvätta hinner man nog tids nog...

Läcker hjärtgren!

KRAMAR,
Rana

Therese sa...

Vilken stämmningsfull och fint komponerad bild, och vilken trevlig blogg! Är glad att jag "ramlade in" här :-) Återkommer säkert...