torsdag 16 oktober 2008

En sista glutt av sommaren


Idag tänkte jag dela med mig ett av de sista sommarminnena år 2008. Denna blombukett är den absolut sista som sommaren bjuder på. Tycker ändå att det är ganska länge som blommorna hänger med, för just när man tagit in dom sista så är backen snart alldeles vit av snö.
Av någon underlig anledning så rullar dagarna precis lika fort den här veckan med. Jag har haft intressanta praktikdagar som både bjudit på glädje och sorg. Dessutom gjorde jag nåt idag som inte har hänt på många år...Jag köpte mig en bok, inte en studentlitteratur utan en helt vanlig bok som många av er formodligen redan läst. Den heter Brunstkalendern och är en riktigt rolig bok (det lilla jag hunnit läsa än så länge). Så nu ska jag försöka att ta mig i kragen och verkligen sitta ner och läsa när andan faller på. Dags att tagga ner lite!
Imorgon ska jag gratta min farmor som är en mycket klämmig dam på 80 år.Ha det gott alla vänner. Kram

5 kommentarer:

Netten sa...

Den boken är helt underbar och du behöver den just nu!!!!!'Jag älskar den boken,den bjuder på skratt och en del tankar oxå för den delen,men den är bra!!!!
Förstår att det är mkt nu med praktiken osv,men hoppas att du hinner med dig själv lite oxå.
Härnere så rullar det på:o)
Kramelikram

Maria sa...

Här var det ett bra tag sedan som jag plockade årets sista bukett, men du påminner mig om att jag fotat alla sommarens buketter och ännu inte bloggat om dem, kanske kommer mitt i vintern...=)

RANA sa...

Åh, fina färger. Tack för inspirationen; jag ska också ut och plocka i trädgården. Jag har några höstastrar som fortfarande lyser vackert lila.

Jaså, sen du var femton, sa du?? Underbart, men nästan barnarov.

<3

;-)

Kram till dig!
Rana

MOONLOVER´S sa...

Du får ha en fin helg.Ha det så bra. kram

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Vacker bukett! Den boken har jag inte läst. Läsning får inte prioritet hos mig, är periodare och då slukar jag böcker från pärm till pärm.
Önskar dig en skön helg med mycket solstrålar!
kram
nina