torsdag 15 april 2010

Att det kan vara så svårt



Svaret har jag själv. Jag vet ju precis vad som ska till och vad som behöver göras. Att det ändå ska vara så svårt.
Helt ärligt så är det nog på insidan som den största övervikten sitter.
Nu j-klar ska undertecknad göra ett helhjärtat försök att ta ett steg framåt.
Låter ganska så deppigt det där va? Riktigt så farligt är det inte men jag börjar vara less på att alltid misslyckas.

3 kommentarer:

Vendela sa...

Vad fiffigt med gadgeten. Hur lade du upp den? Min första mätardag var ju idag och jag antecknar i almanackan än så länge. Jag har ju varit på promenad idag och allt, men först nu sen kväll har jag kommit upp till 9000 steg; men jag måste ge ett stort kred till de som uppfann stegmätare - för denna lilla manick har gjort att både jag och min sambo blivit så sporrade att gå! Imorgon tänker jag tom utöka promenaden. Måtte det bara hålla i sig nu...

Men du goaste vännen; du är inte ensam...jag hade lika gärna kunnat skrivit dessa rader. Jag, om någon, vet precis hur det känns att vara less på sina misslyckanden - men vi ska ta oss igenom det här tillsammans, eller hur? Men vi tar det lugnt (visionen om berget), ingen linbana upp - utan vi går tillsammans i sakta mak uppför berget. Stannar och rastar när vi känner för det och blickar bakåt mot det vi avverkat.

...och skulle någon av oss tappa balansen och falla bakåt så hjälper den andre till att dra upp den andre + att vi har ett helt gäng kvinnor till som kan hjälpa till att dra *fniss*

Visst klarar vi det??? JA det gör vi! Som Obama säger "yes, we can"!

Nä nu ska jag sluta och svamla och gå och lägga mig någongång :-)

Kram o godnatt <3

Netten sa...

Hjärtat mitt!!!!
Att ta tag i sin vikt och andra saker gör man när man själv känner att man orkar med att fullfölja det,då blir det av!!!
Sätt upp ett litet delmål som du känner att du fixar oh sen tar du nästa osv.
Sen som det stod i texten att övervikten sitter på insidan,det enda som är alldels för stort på dig,det är ditt underbara hjärta:O)
KRAAAAAAAAAAAAAAAM

Therese sa...

Håller med vendela, skulle skrivit detta själv... Du/ni inspirerar!!! Jag ska dock inte gå stenhårt ut, utan börja med promenixer å att ta bort socker, onödigt sådant! Och så ska jag rensa!!!! Börjar med min garderob och rensa ut allt som jag vet att jag aldrig mer kommer i ;-) Ha nu en fin helg vännen!