tisdag 5 januari 2010

Favorit i repris.

Återigen en kall dag. Jag har aldrig varit rädd för vinterkyla men tycker att det är lite trist att det har hållit sig svinkallt hela jullovet. Synd för alla barn som vill vara ute och busa i snön.
Minus 23 idag, ändå ganska så skapligt.
Idag ska vi åka in till Ö-sd för att upprepa en repris sen i höstas. Djungelhuset. Kanon- aktivitet en sån här dag.
Ha en bra dag alla besökare. Bye for now. Kram

5 kommentarer:

Therese sa...

Oj så kul! busa lite för mig å luran med!!! :-)Och så vidare spännande blev inte mitt pyssel, blev ju blåst på stryka på bilden, men en ljuspåse bidde det iaf - mer spännande är däremot den mus jag hålelrr på att virka, eller snarare ska stoppa och sy ihop, tror det är musarnas motsvarighet till Frankensteins monster *skrattar* Vacker, näe, men gjord med kärlek ;-) Kram vännen!

Therese sa...

Åh så kul!
Minus 23 det var det värsta! Jag som tycker det är kallt här i dag med minus 16 grader!!!
Ha en fin dag. Kram

Therese sa...

Låter som om ni haft en toppen dag, och min mage kurrade avundsjkt när jag läste om Mc D må du tro ;-) Vila nu ikväll så du orkar med morgondagen. Massa kramar i kallväre!

Nina sa...

Hej vännen!

Åh va roligt att ni varit dit! Skulle ha tagit och fara dit med Melvin nån lördag framöver =)

Soppan gick fan inte att äta. Så jag har i stort sett levt på lite och ingenting =( Slutade med att jag blev jätte dålig! Va tvungen att ge upp =( Men jag kunde ju knappt stå. Mådde så dåligt och bara skakade! Så nu är det strikt GI som gäller! Då får man iaf äta sig mätt och få näring i kroppen! Har ju trots allt ett litet barn att ta hand om oxå!
Men jag ska kämpa på mot sockret! och jag ska VINNA!!! ;-)

Kramar!

Vendela sa...

Ja visst är det synd att det ska vara så kallt! Har ju en liten tjej som älskar att åka skidor och skridskor och så får man bara sitta inne! Men men - vädret råder vi ju icke på! *skratt*

Kram på dig käraste bloggvän!