fredag 16 juli 2010

Kortsemester...

Det var precis vad vi åkte på. Vi fixade hundvakt efter många om och men och sedan bokade vi ett hotellpaket och drog till Sundsvall.
Dag ett spenderade vi på Drakborgen, ett jätteroligt busställe. Sedan blev det en snabbtur in på IKEA. Natten spenderade vi på ett hotellrum där det var 31 grader varmt...
(undrar vad städerskan tänkte när hon mötte käre sambon i korridoren på morgonen bärandes på en fläkt från Claes Ohlsson , fniss).

Dag två var vi på Himlabadet och badade i stort sett hela dagen. Ett fräscht mysigt och barnvänligt bad :O) Busarna somnade ganska snabbt i bilen när det blev dags för hemfärd.

Sorgligt nog har jag nedräkning nu. Endast tre fjuttiga semesterdagar kvarstår av årets semester och som många gånger förr funderar man ju på var tiden tog vägen. Men...nästa år, Då...!
Ha det bra. Kram

8 kommentarer:

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Åh vad snabbt en semester går, men många fina dagar återstår innan vi går i idé ;)
Njut!
kram
nina

Therese sa...

Vilken härlig mini semester, helt i min smak! Njut nu av sista dagen på semestern <3 Kram

Therese sa...

Här är vi hemkomna efter en dag i skogsnäs å junsele, helt ok minisemester, å i morron blir det Åsele :-) Har inte sett eller hört av Vndela nått, men enligt säker källa, systerdotter, är hon iaf här :-) Håller tummarna att hinna treffa henne, vore ju så skoj! Kram <3

Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥ sa...

Mys med en liten minisemester o hotell! Jag är sugen på att åka på en liten minisemester till frösön...få se hur det blir med det :)

Kramar

Therese sa...

Ja en date på badet låter toppen!!! Luran älskar att bada :-) Så räkna med att jag plingar inom en snar framtid :-) Kram <3

Linda sa...

Vad mysigt med en kortsemester, allt behöver liksom inte vara så komplicerat:)
Ni råkade inte fått med er en ektorpsoffa som ni inte ska ha? hihi
Vi behöver också åka till sundsvall för ett IKEA besök snart, komplettering till kök och soffköp står högt på ja, det tar som emot, vägen dit är inte den roligaste, speciellt som vi är vana med en tur på 10 minuter till IKEA:)
Kramkram

Livskrafter sa...

Hej där
Tack för besöket och så roligt att du tyckte om min blogg. Du är alltid välkommen tillbaka.
Nu ska jag kika runt lite på din trevliga blogg här
Ha de gott
Emma

Fjällbruden sa...

Semestertripper behöver inte vara så avancerade. Huvudsaken att man har roligt tillsammans. Blev inspirerad av er tripp :-)Det där skulle passa min familj utmärkt också.
Ha det så bra!