måndag 22 februari 2010


Häromkvällen när jag kom hem från jobbet så fick jag mig en riktig överraskning. Sambo hade rivit ner tapeterna i det rum som har tjänat som datarum kombinerat med viktvätt. Nu ska det fixas om till ett kanonfint sovrum så därför får datorn vila några dagar tills jag hittat en annan vrå för den.
Hoppas att ni alla har det bra. Tittar in till er vid tillfälle. Till dess...Kram till er.

12 kommentarer:

Tess sa...

Vad kul att få det lite omgjort. Jag sitter väl snällt här och väntar tills du är tillbaka :)
Kram

Therese sa...

Oj så skoj!!! Kan du skicka hit han sedan så vi får tummen ur å sätter igång med fröets rum?! *ler*

Ja, detta jäkla kallvär, blir riktigt less, kan ju inte ge sig ut å reka lös den lill* när det är så här. Men kanske lika bra att den är där den är tills det blir mildare...

Önskar dig en fin kväll, och skickar massor av kramar till dig å Busarna!

Therese sa...

Morron! Ja en dag/natt som denna är jag glad att fortfarande vara hemma å inte på väg till BB, huga vad kallt. Måste nog låna gubbens kalsonger, skoterskor å öronlappsmössa när jag knatar på dagis med svea, tur det är kort väg dit...

Och byt ni foder, men ta det successivt, först med 1/3 inblandning, sedan 50/50 osv så att inte lilla magen får det allt för jobbigt!

Stor kram!

Speja sa...

Vad kul med ett nytt projekt - som någon annan påbörjat. Här står allt sådant stilla just för tillfället...

Malin sa...

Tusen tack för att du tycker vår lille kille är söt!! =) Det tycker vi med!! ;) Vi är otroligt stolta och lyckliga över honom och kan inte annat göra än att mysa och beskåda honom hela tiden! Förstår att du gillar namnet. Speciellt om du har en liten Bus som oxå heter Tim! =)
Men det är riktigt trist att det ska vara så kallt hela tiden =( Man kan inget annat göra än att sitta inne och hoppas att vädret någon gång ska vända, så vi får ge oss ut med vagnen i ett istället härligt, fint och varmt vårvinterväder. Men än så länge får man bara drömma om det.
Ha det så gott och sköt om er!
Kram kram

♥ cloudberrie ♥ sa...

vad roligt att få göra om där hemma. Vi väntar här tills du är tillbaka.

KRAM från Eva

strömmas sida sa...

Vilken härlig överraskning att komma hem till. Vad härligt att du får som ett nytt rum nu.

kram
strömma

Therese sa...

Morron! fy tusan, minst lika kallt idag, hoppas verkligen det går bra för dig att jobba och att du itne behöver vara ute på några olyckor i detta kalla väder... Varm kram vännen!

Katta sa...

Men hallå därär du ju! Såg att du kommenterat hos Tekla så jag klickade in trodde du hade slutat blogga eftersom jag inte kom in på din blogg. Vilken söt familjemedlem ni skaffat :) Ursöt. Kram Katta

Vendela sa...

Hej vännen!! Å vad roligt att få lite omgjort i hemmet. Jag är fortfarande lite oinspirerad vad gäller röjningen, och jag blir så himla arg på mig själv! Hur går det för dig?

Hoppas du snart är tillbaka!

Massor av kramar

Marie//Tekla Maräng sa...

Vilken härlig överraskning.
Det rummet kommer att bli kanon bra tror jag.
Väntar så gärna på dig tills du är på nätet igen.
Kramar Marie:)

Vendela sa...

Hej på dig :-) Äsch, vem tjuvkikar INTE på jobbet? ;-)

Jaså du är också inne i en svacka just nu? Vi får väl iaf se till att försöka peppa igång varandra igen, vi får ju inte ge upp nu när det gick så bra, eller hur? :-)

Vi KANSKE kommer upp till påsk, har inte bestämt oss ännu, men i vilket fall blir det då till sommaren som alltid. Skulle vara jättekul att få träffa dig då om vi får tillfälle :-))

Ha det gott - KRAM!