tisdag 16 februari 2010

Vinnaren...

Okej. Nu ska jag inte hålla er på sträckbänken längre. Jag är nyss hemkommen från jobbet och har precis dragit vinnaren. Vinnaren, den person som snart ska få snusa och sova i sällskap med Djungelboken är...




Just det. Englagård.

Nu kan du bädda ner din lilla skatt i nya härliga sängkläder.

Maila adress så skickar jag det bums. Grattis.

Kram till er andra som inte vann.

8 kommentarer:

Tess sa...

Aha, stort grattis till Englagård.
Jag får väl ha bättre lycka i en annan tävling då... :)
Kramar

Marie//Tekla Maräng sa...

Ett stort GRATTIS till Englagård!
Ha det gott:)
Kramar

Therese sa...

Grattis till vinnaren! :-)
Ja du, från en dag till annan kan mycket hända. Vad tyckte er lilla tjej om att klippa klorna? Hoppas det gick bra *ler* Vår kille gillar det si så där. Även här har semla inmundigats, och nu är jag verkligen SPRICK färdig törs jag lova... men inget verkar vilja hända än på ett par dagar :-/ Kram till dig å busarna!

Therese sa...

Det är jätte smart att hålla på med tassarna så, då vänjer de sig! :-) Vi har varit över å grattat grannen som fyller år i morgon, så nu fick semlan sällskap av tårtan... Snart borde bebis inte ha plats där inne?! *skratt* Stor kram till dig!

Jen sa...

Tack så mkt :) såna komentarer värmer! Bara man bestämmer sig och ger sig fan på att lyckas så brukar det funka! Kul att du startat, hur kör du? strikt diet lr träna? käka sunt? finns ju så många vägar att välja i denna vikt-djungel :) kraam!

strömmas sida sa...

Grattis till vinnaren.

Hur går det med lillvovven eran?

kram
strömma

Therese sa...

Morron vännen! Ja du, idag är det Dagen D... men det vet nog inte bäbis om ;-P För den ger sig INTE till känna, så vi ska ut på en skotertur senare idag *skratt* Skoter är det enda som existerar för Luran för tillfället *ler* Massa kramar!!!

Englagård sa...

Wow,jippii, hurra!!!

Det är första gången jag vunnit något. Tack

kram
Karina