söndag 14 februari 2010


KRAM
till er alla på Alla Hjärtans Dag


Sista minuten-tips

Vad passar bättre idag än att skynda in till Tefrossa och anmäla er till fighten om att vinna den här underbara burken. Jag älskar burkar så fy sjutton på dig Luran om du ska vinna den här gången också, asg*. Fast det är du allt värd...

http://tefrossa.blogspot.com/2010/02/valentintavling-battre-sent-aldrig.html

8 kommentarer:

Netten sa...

Kram till dig oxå min vän på Alla Hjärtans Dag:O)
Hoppas att ni har det bra och att det går bra med lilla bebisen....kan gissa att det är lite att göra.
Kram på dig och ha en bra dag

Therese sa...

Luran och mamma tittar in och tackar för gårdagens gratulation och för att lämna en stor varm alla hjärtans kram till hela familjen Bus. Här är luran febrig, måste varit kalasande som tog på krafterna... så ytterligare en dag får bäbis gärna stanna i magen. KRAM i kubik! <3

Tess sa...

Kram till dig också vännen!

Therese sa...

Hi, hi jag lovar att inte vara med i denna tävling, vi laddar för ett djungelboks bäddset istället *asg* Och ett dyrköpt tips är att INTE pyssla med limglitter om man har en lura, tog en halv dag att sanera köksbordet och damen... som tur var var det vattenlösligt *skratt* KRAM!

♥ cloudberrie ♥ sa...

KRAM till dej med så här i "sista minuten" på hjärtedagen!

Kul att få se jobbfoton & er nya familjemedlem, så söt!

Marie//Tekla Maräng sa...

Åh Ayla vilket fint namn och vilken go hund bebis. tror jag det att Lurans mamma ville se den bebisen när ni ändock var i krokarna. Mitt ända tips för kissträning är ju den ni redan kör med,ut ut ut.Ja kärleken verkar verkligen vara ömsesidig mellan Ayla och storebror bus.
så spännande och kul att få följa hennes framfart:)

Den där burken måste jag nog vara med och tävla om, så ljuvlig.
Kramisar och stort tack för krya på dig hälsningarna som värmer mycket i hjärteroten.
Marie:)

VEndela sa...

Hej min vän! Fy tusan, nu behöver jag en spark därbak, jag som var så energisk är nu totalt initiativlös :-( MEn imorgon - då ska jag ta itu med ett jäkla projekt; nämligen en stor hög med papper som ska sorteras och in i pärmar. Får väl ta lite om dagen.

Apropå garderoben - här har du en till som har en knökfull garderob och det mesta är "urvuxet" ha ha - och 10-15 år räcker nog inte, en del plagg skulle jag tro är miiinst 20 år. Liksom du har jag inbillat mig att jag ska kunna ha dem igen, men det är bara att inse att jag aldrig någonsin kommer i storlek 36 igen :-)

Skickar dig en stor cyberkram i retur! Tack för att du finns <3

Tess sa...

Vem vann bäddsetet? Nyfiken nu :)
Håller tummarna för att du vinner burken!
Kramar