måndag 9 mars 2009

På utflykt



En liten tur till Fångsjön blev det i lördags.


Det finns en hel del roligt att titta på runt sjön. Bland annat så finns det några hällmålningar och en grotta. Den här bilden visar en älg, skulle jag iallafall tro. Grottan ligger uppe i berget och det är jättehäftigt att krypa ner i den och sitta och fundera på att det faktiskt bott människor där. Dessutom finns det ett stort antal fångstgropar och även massor av kokgropar. Spännande va?


Det bästa av allt med utflykten, det är att få grilla och må gott vid en öppen eld.

Jag tycker att vårvintern är den absolut bästa årstiden men jag måste allt erkänna att jag smyger in i vissa bloggar och njuter av att titta på krokusar, snödroppar och andra söta växtligheter. Det dröjer nog innan det över 1 meter tjocka snötäcket ger lämnar plats åt de små knopparna därunder.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Jag räknar med att det är snöfritt 1 Maj...det innebär...53 DAR...!!!!
Men det är klart att man undrar ju...;)
Kram M

Ingela la la sa...

Vilka härliga vinterbilder! Spännande med en grotta =)
Ha en bra dag!
Kram ingela

RANA sa...

Men gud så vitt ni har det. Vackert, men... längtar du inte dig inte (också) fördärvad efter våren?

Gillade damen och vågen nedan. Vem har tecknat av mig??


KRAM,
Rana

Therese sa...

Håller med det är nu frilufslivet börjar med skoter, grillning, skidor, fiske och MYYYYS i solen - men lite avis blir jag på dem som har krokusar och andra lökar som spirar, men så kollar jag ut på skotern så går det över ;-)

Kraaaaam

Anonym sa...

Fina bilder! Visst tusan äre underbart att få va ute och grilla och ha mysigt! Längtar till alla helger vi ska upp till stugan (ca 1 mil från borgafjäll) Där trivs jag sååå bra! Synd bara att man äter lite fööör mycket då man är ute =p

Ha en bra dag!

Kram kram

Therese sa...

Hi, hi jag kanske hoppar i bilen och våldgästar dig, eller så skickar jag förbi mannen med en matdosa, för han har varit i ström för att ha service på den lastbil han kör ;-)

Katarina sa...

Hej Camilla, härlig blogg du har, å vilka fina bilder, håller med om att vårvintern är underbar,jag länkar till din fina blogg på min sida om det går bra, kram Katarina.

Marie//Tekla Maräng sa...

Hej.
Inte behöver su vara avundsjuk på våra eventuellt spirande snödroppar.
Det är så gegigt och lerigt och regnar gör det och ingen fin snö som lyser upp tillvaron.
Åk ni skoter och njut av denna härliga vårvinter som ni har nu med grillning och annat mysigt så som grottor och kokgropar, lova att mys lite åt mig, så lovar jag att mysa åt dig.
Kramar Marie.

Anonym sa...

Ett par bullar? Vet du vad som slank ner i mig? Jo en lunchpizza (skäms) men jag åt inte upp hela, delade med dottern ;-)

Som sagt - ny dag, nya tag i morgon igen :-)

Anonym sa...

Ja jag hade tur att kameran låg i närheten så jag hann få med leendena på bild. Ett av dom korten ska jag ha som tack kort!
Ja tänk så mycket gott man ska äta framöver! Men man får motionera desto mer istället =p

Jag måste verkligen sluta äta alla dessa mackor och denna jäkla coca cola! Annars kommer jag aldrig kunna gå ner i vikt!

Kramen

MOONLOVER´S sa...

ja de bästa e att få grilla korv=) ja e som barna jag=) haha. ha en fin kväll. kram

strömmas sida sa...

Vad härligt med er utflykt. Det finns ju så mycket fint där i dina nejder. Jag håller med dig om vårvintern och nästan bästa årstiden.

kram ifrån stan

strömma

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Vilken underbar utflykt ni gjort! Mysigast är nog korvgrillningen. Jösses vad mycket snö ni har! Här kikar både krokus och snödroppar fram :D Det blir man glad av. Du är snart i mål!!! Inte alls långt kvar nu eller hur?
Må så gott vännen!
kram
nina

Anonym sa...

Men vännen! Vilka bilder du har tagit.. ÄLSKAR dem. Vilken härlig utflykt...

Saknar att få vara ute så, nog för jag mest stått och gnällt över att jag fryser, men ändå...

Kramar om dig

Therese sa...

"Bara" 7 dagar kvar! När du är i mål så får du som sagt prioritera en resa hit till Dorro så får vi fira dig och din insats på fiket - visst?! Måste bara säga att jag är så glad att du finns, du ska veta att jag uppskattar dina kommentarer och vetskapen att du finns där ute och faktiskt inte allt för långt bort heller för den delen. Bland alla ruttna, missunsamma och elaka människor som spyr galla omkring sig är det så skönt och befriande att hitta en likasinnad där ute - stor kram till dig vännen!

Therese sa...

Brevlådan höll jag på att glömma, det är Bruka design som gör dem, och Pop shop i umeå är återförsäljare, men jag antar att det även finns en återförsäljare i Ösund, bara att kolla på Brukas hemsida :-) Jag är hel kär i den och har suktat länge, men det var först när Mari berättade vem som tillverkade den som jag fick fatt på en :-)

Kram

Anonym sa...

Åhhh wiiie va spännande! Du ska veta att jag är nyfiken!
Hoppas du oxå får en jätte bra dag!

Nu äre lång promenad som gäller med några vänner som är hemma på besök!

Kramen

Therese sa...

Vad tror du om Bronkit, bukhinne inflammation eller dito benhinne?! Näe, Bus är nog fortfarande i topp ;-)

Netten sa...

Hej kompis:O)
Det är 15,7 nu och nu har jag börjat att kombinera lite...känns skitbra...
Upp med hakan och ge inte upp,du har så fullt upp med så mkt just nu...
Kramar och skulle oxå gärna vilja att vi var på samma ställe och kunde bara ägna oss åt skratt,lite flams och bara ha kul....
MISS YOU!